Vacature officemanager / directiesecretaresse

Dierenkliniek Heusden & Altena is een dierenartsenpraktijk voor zowel landbouwhuisdieren en paarden als gezelschapsdieren. Naast de hoofdvestiging in Heesbeen hebben wij dependances in Woudrichem en Vlijmen. Ons team bestaat uit 9 dierenartsen en 9 dierenartsassistentes. Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een officemanager / directiesecretaresse.

Als office manager ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers en voor externe relaties. Jij ondersteunt de directie in de breedste zin van het woord.

Je functie bestaat uit:

  • Personeelszaken/ HR management
  • Roosterplanning
  • Salarisadministratie
  • Facilitair management
  • Ondersteunen van de financiële administratie.
  • Communicatie met de ICT en praktijkmanagmentsysteem beheerders

Wij zijn op zoek naar een energieke collega met een resultaatgerichte instelling en een MBO+/ HBO werk en denkniveau met bij voorkeur relevante, aantoonbare werkervaring op het gebied van personeelszaken. Je werkt graag in een klein team en vindt het leuk verschillende taken op te pakken. Je hebt vanzelfsprekend ruime ervaring met computerprogramma’s zoals Outlook, Word, Excel. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, bent klantvriendelijk en je kunt snel schakelen tussen de variatie aan werkzaamheden waarbij je het overzicht niet uit het oog verliest.

Wij bieden: een gevarieerde, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief in een prettige werksfeer met een marktconform salaris. Het betreft een parttime functie van 16 uur per week waarbij de uren flexibel zijn in te vullen.

Voor meer informatie over DKL Heusden & Altena zie onze website: www.heusdenenaltena.nl. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je cv met motivatiebrief vóór 15 januari 2019 naar: rvanriel@heusdenenaltena.nl t.a.v. R. van Riel

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.