Vacature paraveterinair

Algemene informatie

Dierenkliniek Heusden & Altena is een eerstelijns praktijk voor Gezelschapsdieren, Landbouwhuisdieren en Paarden. Onze missie is het bieden van uitstekende diergeneeskundige zorg voor zowel Gezelschapsdieren als Landbouwhuisdieren en Paarden, waarbij laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, persoonlijke zorg en een realistische kijk voorop staan.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. De spoeddiensten worden verzorgd door ons eigen team. De diensten voor Gezelschapsdieren en voor Landbouwhuisdieren en Paarden zijn gescheiden.

Onze hoofdkliniek in Heesbeen is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 19.00 uur. Ook hebben we een tweetal dependances in Vlijmen en Woudrichem

Vacature

Binnen onze kliniek zijn wij per direct op zoek naar een paraveterinair voor 15 – 20 uur per week die ook beschikbaar is voor meer uren bij ziekte en/of vakantie. De werkdagen kunnen in overleg gepland worden. Werkzaamheden o.a.: balie, telefoon, assisteren spreekuur, assisteren OK, planning bezoeken dierenartsen, bestellen voer en medicijnen, laboratorium werkzaamheden enz. enz.

Wij vragen iemand met een afgeronde opleiding tot paraveterinair met bij voorkeur enkele jaren ervaring.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature, de organisatie of de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met de heer F. Flipsen, dierenarts. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0416-665059 of via e-mail adres: fflipsen@heusdenenaltena.nl

Sollicitaties voorzien van een uitgebreid Curriculum Vitae kunnen gezonden worden aan fflipsen@heusdenenaltena.nl