Februari maand van het gebit

Gebitsproblemen komen veel voor bij hond en kat. Maar liefst 80% van de honden en katten ouder dan 3 jaar heeft er last van. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw huisdier. Daarom is het belangrijk het gebit van uw hond of kat regelmatig te controleren en goed te verzorgen, net zoals het voor u belangrijk is om uw tanden te poetsen en regelmatig naar de tandarts te gaan.

Om eigenaren op het belang van een goede gebitsverzorging te wijzen, wordt jaarlijks de Maand van de Gebitsverzorging georganiseerd. Ook onze praktijk doet hieraan mee en besteedt in februari extra aandacht aan het gebit van uw hond of kat. U kunt voor een gebitscontrole komen, of advies krijgen over hoe u het gebit van uw hond of het beste gezond kunt houden. Dit kan door de tanden te poetsen en gebitsverzorgende voeding of kauwproducten gebruiken.

Komt u gerust eens binnen lopen op een van onze vestigingen voor advies, of maak een afspraak bij een assistente voor een gratis gebitscontrole.

Maand -van -het -gebit