Puppy informatie avonden

Hoera een pup!

Niets lijkt meer veilig in huis, voortdurend is de pup op onderzoek uit, overal op en in, alles uitproberen en bekijken. Pups hebben een goede opvoeding en een veilige omgeving nodig. U wilt immers dat uw pup opgroeit tot een gezonde en sociale hond.

Op de kliniek in Heesbeen worden door de assistentes puppy informatieavonden georganiseerd. Een informatieve avond voor u en uw pup waarbij u door middel van een PowerPoint presentatie voorlichting krijgt over de meest belangrijke dingen die komen kijken bij het houden van een hond. Hierbij moet u denken aan informatie over preventie van ziektes; bestrijding van in- en uitwendige parasieten; eerste hulp bij ongelukken en voorlichting over wanneer u de dierenarts moet bellen en wanneer er spoed bij is.

In de pauze wordt er een rondleiding verzorgd met een kijkje achter de schermen in de praktijk. De pups mogen dan los lopen en kunnen met elkaar spelen. 

Pups ervaren op deze avond dat een bezoek aan de praktijk leuk is. Zeker als u na de puppyavond ons consultatiebureau blijft bezoeken in het eerste levensjaar, zal dat een bezoek aan de dierenarts op latere leeftijd een stuk minder stressvol maken voor uw hond.

De Puppy informatieavond is een leuke en leerzame gelegenheid waar u met al uw vragen over uw pup terecht kunt. U kunt zich telefonisch 0416-665059 of via de mail info@heusdenenaltena.nl aanmelden

Deze informatieavonden zijn GRATIS toegankelijk..