De verbouwing is klaar

Na een periode van overlast kunnen we zeggen dat het einde van de verbouwing in zicht is! 
Vol trots presenteren wij u ons vernieuwde pand. 

Wachtruimte

Zodra u binnenkomt in ons pand kunt u de veranderingen al zien! Een prachtig nieuwe balie, een afgescheiden deel voor de katten en konijnen waardoor een bezoek aan de dierenarts minder stressvol wordt, een mooie leestafel waar u op uw gemak wat langer kunt wachten en frisse, nieuwe kleuren.

Nieuwe sterilisatie

De nieuwe sterilisatieruimte is verplaatst naar een nieuw gebouwd gedeelte van ons pand. Hierdoor ligt het centraler en hebben we meer ruimte om alle operatiemiddelen sneller en opnieuw steriel te maken. 

Behandelkamers

Na de verbouwing hebben we 2 volwaardige behandelkamers. Naast de spreekuren door de dierenartsen worden deze ruimtes ook gebruikt voor assistentenconsulten, puppy consulten, gebitscontroles etc.  Ook deze ruimtes zijn voorzien van frisse nieuwe kleuren en nieuw meubilair.

BehandelkamerOpname Hond

In de honden opname hebben we een mooi groot hok erbij gekregen. Mocht een grotere hond  langer bij ons moeten verblijven kunnen we hem meer ruimte geven. Een van de kooien is vervangen door een zuurstofkooi, om benauwde dieren beter te ondersteunen. Als laatste een hokje op hoogte, wat prettiger is voor de kleine hondjes. 

Opname Hond

Opname Kat en Konijn

De opname voor katten, konijnen en knaagdieren is volledig gescheiden van de honden. Ook in deze opname hebben we een zuurstofkooi waarin we dieren zo nodig extra kunnen ondersteunen.

O 2 KooiOpname Kat

Röntgenruimte

In een aparte röntgenruimte staat ons digitaal röntgenapparaat. In verband met de straling die vrijkomt tijdens het maken van röntgenfoto's kunnen de deuren van deze ruimte op slot. 

Rontgen (2)

Voorbereidingsruimte voor OK

In de voorbereidingsruimte worden dieren voorbereid voor een operatie zoals check-up voor toediening narcose, scheren operatiegebied, intuberen enz.  Tevens worden in deze ruimte gebitsbehandelingen uitgevoerd.  

Vieze OK

Operatiekamer 

In de operatiekamer staat ons anesthesieapparaat en alle benodigheden voor de operaties. Wij voeren hier verschillende operaties uit, in een steriele omgeving. 

 Ok (1)

Laboratorium 

Het laboratorium heeft ook een opknapbeurt gekregen. In deze ruimte kunnen we allerlei aanvullend onderzoek doen. Denk hierbij aan mestonderzoeken, bloed- en urine onderzoek en/of celgetalbepalingen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om bijvoorbeeld haren of huidakrabsels te beoordelen onder de microscoop.  

Lab1

Lab2