Heusden & Altena

Vacature Paraveterinair

In verband met het vertrek van een collega, zijn wij met ingang van 1 juni 2022 (of zoveel eerder als mogelijk) op zoek naar een Paraveterinair binnen onze kliniek. Het betreft een functie voor circa 25 uur per week. Daarnaast ben je beschikbaar voor meer uren bij ziekte en/of vakanties en draai je mee in het dienstenrooster. Het aantal uren en de werkdagen worden in overleg gepland.  

Algemene informatie 

Dierenkliniek Heusden & Altena bv is een eerstelijns praktijk voor Gezelschapsdieren, Landbouwhuisdieren en Paarden. Onze missie is het bieden van uitstekende diergeneeskundige zorg voor zowel Gezelschapsdieren als Landbouwhuisdieren en Paarden, waarbij laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, persoonlijke zorg en een realistische kijk voorop staan. 

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. De spoeddiensten worden verzorgd door ons eigen team. De diensten voor Gezelschapsdieren en voor Landbouwhuisdieren en Paarden zijn gescheiden. 

Onze hoofdkliniek in Heesbeen is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 19.00 uur. Ook hebben we in Vlijmen en Woudrichem een tweetal dependances. 

Wat zijn je taken 

Baliewerkzaamheden (ontvangst klanten, adviseren klant); 

Beantwoorden van telefoon;  

Assisteren bij spreekuur en op OK; 

Plaatsen van bestellingen van voer en medicijnen; 

Verzorgen van de planning van bezoeken van de dierenartsen; 

Laboratorium werkzaamheden. 

Wij zoeken 

Een enthousiaste, klantvriendelijke, flexibel inzetbare collega met een afgeronde opleiding tot paraveterinair, die bereid is de handen uit de mouwen te steken. Ook degenen die net zijn afgestudeerd, worden uitdrukkelijk gevraagd te reageren. 

Wij bieden 

Een afwisselende baan in een gezellig en collegiaal team, waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Wij zijn aangesloten bij de CAO voor Dierenartsenpraktijken 

Informatie 

Voor meer informatie over de vacature, de organisatie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met mevrouw D. van den Biggelaar, Office Manager (officemanager@heusdenenaltena.nl) of de heer F. Flipsen, Dierenarts  

(fflipsen@heusdenenaltena.nl). Beiden bereikbaar op telefoonnummer 0416-665059. Meer info over ons en over de vestigingen vind je op www.heusdenenaltena.nl 

We zien jouw motivatiebrief en een uitgebreid CV, uiterlijk 1 mei 2022 tegemoet.  

De gesprekken zullen in de week van 9 mei 2022 worden gepland.