Heusden & Altena

Over ons

In 1997 zijn wij met Dierenkliniek Heusden & Altena in Heesbeen gestart na het samenvoegen van de praktijken in Andel en Herpt. In het begin werkten we met 6 dierenartsen en 1 ½  assistente.

Door een snelle groei in de gezelschapsdieren is er in 2007 een splitsing gemaakt tussen landbouwdieren/paarden en gezelschapsdieren. Na een forse verbouwing op de vestiging in Heesbeen in 2018 hebben we onze diensten verder kunnen uitbreiden.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een professioneel, enthousiast en bedreven team van 9 dierenartsen, 11 assistentes en één office manager.

We zijn een praktijk in de regio van Heusden, Vlijmen en Woudrichem, waar laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, persoonlijk zorg en een realistische kijk voorop staan. We verzorgen onze eigen spoeddiensten voor de landbouwhuisdieren en paarden. Voor de gezelschapsdieren staan wij op 6 dagen in de week tijdens ruime openingstijden voor u klaar. Buiten de openingstijden wordt de spoeddienst voor gezelschapsdieren verzorgd door Hart van Brabant in Waalwijk.

Graag ontvangen wij u in één van de vestigingen van onze praktijk!